MOBIELE
VERSIE
Algemene toeristische informatie over Istrie

Istrie.org

Logo Made in Flanders
Ryanairvliegtuig op tarmac

Vliegen naar Pula

Wilt u de komende vakantie doorbrengen op het schiereiland IstriŽ in KroatiŽ? Dan kunt u prima terecht in Pula. Dit ligt in het zuiden van IstriŽ. Het klimaat is erg aangenaam en ook de stranden zijn mooi. De talloze historische en culturele bezienswaardigheden mogen zeker niet vergeten worden. Deze zijn namelijk volop aanwezig in Pula.

In het klooster van de heilige Franciscus uit de 14e eeuw, treft u bijvoorbeeld een mooie verzameling muurschilderingen aan. Maar ook de historische kern van Pula is de moeite waard om te bezoeken. Natuurlijk mag een bezoek aan het amfitheater ook zeker niet overgeslagen worden. In het verleden vonden hier gevechten plaats tussen verschillende Romeinse gladiatoren. Vandaag de dag worden er talloze voorstellingen in de zomeravonden gegeven.

Goedkoop vliegen naar Pula

U kunt op diverse manieren naar Pula vliegen. En het liefst zo goedkoop mogelijk natuurlijk. Op een website als Tix.nl kunt u vliegtickets van diverse prijsaanbieders met elkaar vergelijken. De website is altijd actueel, zodat u verzekerd bent van de scherpste prijzen voor een perfect vliegticket naar Pula. Naast deze website zijn er nog diverse andere websites waar u vliegtickets met elkaar kunt vergelijken.

U kunt voor uw reis naar Pula vertrekken vanaf de luchthavens Schiphol, Charleroi, Brussel en Keulen. Zonder tussenstop bedraagt de vliegtijd naar Pula ongeveer 1,5 uur. Dit is natuurlijk afhankelijk van welke plaats u vliegt, eventuele tussenstops die het vliegtuig maakt en de weersomstandigheden. Er zijn diverse prijsaanbieders die naar Pula vliegen. Transavia en Ryanair zijn enkele vliegmaatschappijen die naar Pula vliegen.

Een vakantie naar Pula boeken via het reisbureau
Novigrad in IstriŽ

Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan het reisbureau om voordelige vliegtickets te boeken. Vaak bent u goedkoper uit, dan wanneer u een losse vliegticket boekt en apart uw hotelovernachtingen regelt. Door te kiezen voor een all-inclusive vakantie, kunt u wel eens veel goedkoper uitkomen voor een vakantie naar Pula. Het is altijd het overwegen waard om eens langs te gaan.

Boek een vliegticket, hotel en huurauto

Brengt u gerust eens een bezoek aan de website Tix.nl. U vindt er niet alleen voordelige vliegtickets, maar u kunt er ook prima een hotel of huurauto vinden. Ontzettend handig wanneer u een vakantie naar Pula gaat boeken.

Het helderblauwe zeewater en de prachtige baaien zijn een aanrader voor iedereen die van een mooie vakantie houdt. Boek daarom snel een vakantie naar Pula en geniet volop van een welverdiende vakantie.vandaag 22-7-24, laatst aangepast op 26-07-15.